InfoisInfo España

Restaurant Pizzeria Bar Lluís
Restaurante en Tossa de Mar

https://www.restaurantpizzerialluis.com/
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 972 34 08 5?

Dirección

Carrer la Guàrdia, 22. Tossa de Mar, Girona. C.P. 17320, Tossa de Mar, Girona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de Restaurant Pizzeria Bar Lluís

Gastronomía en Tossa de Mar, Pizzas en Tossa de Mar, Venta de pizzas en Tossa de Mar, Pizzería en Tossa de Mar

Benvinguts al Restaurant Pizzeria Bar Lluís! Som un establiment familiar situat al cor de Tossa de Mar, envoltats de la bellesa de la Costa Brava. Amb una rica tradició gastronòmica des de 1957, oferim als nostres clients una experiència culinària única i autèntica.
La nostra cuina és un homenatge a la deliciosa gastronomia tossenca, amb plats casolans i tradicionals que destaquen pels seus sabors intensos i ingredients frescos de qualitat. Des de les nostres famoses pizzes artesanals fins als plats de marisc fresc, tenim una àmplia selecció per satisfer tots els paladars.
RESTAURANT A TOSSA DE MAR Vine i descobreix la nostra passió per la cuina que abraça a tothom Descobreix la diversitat gastronòmica al Restaurant Pizzeria Bar Lluís! Ens enorgulleix oferir una amplia varietat de plats per a tots els paladars i necessitats alimentàries.Delicioses opcions veganes i vegetarians que et faran enamorar de la cuina del Restaurant. Gaudeix dels sabors frescos i saludables dels nostres plats verds.Per als amants de la cuina sense gluten, tenim una selecció exquisida de plats elaborats amb cura per satisfer les teves preferències dietètiques. Descobreix el plaer de menjar sense preocupacions al Restaurant Pizzeria Bar Lluís.Amb la nostra atenció especial a les necessitats alimentàries diverses, volem crear una experiència culinària inclusiva per a tothom. Siguis vegà, vegetarià, celíac o simplement busquis una opció més saludable, tenim opcions delicioses que et deixaran satisfet.
Sabors autèntics Cuina Tradicional i Casolana La nostra cuina és un testimoni dels plats tradicionals que han estat transmesos de generació en generació. Amb una passió inigualable, preparem cada plat amb ingredients frescos i de qualitat, preservant les receptes i les tècniques que han forjat la nostra identitat culinària.

Amb una carta diversa i àmplia, podeu gaudir dels nostres plats emblemàtics com la "cim i tomba", la zarzuela o els fideus a la cassola, arrós negre,... elaborats amb amor i dedicació. Cada plat és una expressió dels nostres costums i la nostra passió per la cuina casolana.
Leer más...

Redes sociales

Fotos y vídeos

Información adicional

  Horarios Apertura Cierre
   Lunes a viernes 12:00 0:00
   Lunes 12:00 0:00
   Martes 12:00 0:00
   Miércoles 12:00 0:00
   Jueves 12:00 0:00
   Viernes 12:00 0:00
   Sábado 12:00 0:00
   Domingo 12:00 0:00

Métodos de pago que aceptamos:

  • Efectivo
  • Tarjeta de crédito
  • Tarjeta de débito

Opiniones de Restaurant Pizzeria Bar Lluís (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio